STATIONSGEBOUW NU HORECAZAAK “KEET”.

KEET OPWIJK van www.facebook.com

Het stationsgebouw van Opwijk is omgebouwd tot een horecazaak uitgebaat door Lisa Van Langenhove (27). Men kan er een koffietje kopen, andere voedingsproducten…

Lisa is van beroep landbouwingenieur en was werkzaam in een bedrijf van graafmachines in Grimbergen. 

Zij woonde overigens drie jaar in de Stationsstraat en de buurt is voor haar dus geen onbekende.

Voorlopig houdt men het bij meeneem-producten. Aan tafel bedienen zit er nog niet in. Op termijn gaat men de zaal opfrissen met nieuwe stoelen en tafels. De zaal kan dan gehuurd worden voor lezingen, degustaties, feestjes, workshops, vergaderingen… De menukaart zal dan ook wat uitgebreid worden.

De nieuwe zaak heeft KEET als benaming. De benaming verwijst naar de korte keten. De leveranciers komen allemaal uit de buurt. Boeren verkopen hun producten rechtstreeks aan hen. Voorlopig is KEET alle werkdagen open van 7 tot 16 uur. Op termijn wordt misschien ook zondag geopend.