STAATSSECRETARIS SAMMY MAHDI PADELDE IN DIEPENBROEK.

Staatssecretaris Sammy Mahdi deed een spelletje padel, in aanwezigheid van Clément Geens, één van de beste Belgische padelspelers, Gijs Kooken, CEO van Tennis Vlaanderen; Walter Saerens, eigenaar tennis- en padelclub  Diepenbroek; Frank Demeyere, afgevaardigde van de Nationale Loterij; Jasper Baeyens en Bart Van Biesen. Dat deed hij bij de tennis- en padelclub Diepenbroek, waar sinds 2019 twee outdoor padelterreinen aangelegd zijn en druk gebruikt worden, zo druk zelfs dat een ledenstop werd afgekondigd voor zomerabonnementen.

Sammy Mahdi, Staatssecretaris belast met de Nationale Loterij, wil de ontwikkeling van de padelsport in België ondersteunen. Hij besliste daarom om via de Nationale Loterij financiële steun te verlenen aan de Belgische padelfederatie.

Logo Diepenbroek Tennis - Padel - Bistro