EEN KOZIJN MET LIEFST ZEVEN VIERGESLACHTEN… EEN UNICUM?

LOKEREN – Mijn oudste kozijn Jacques Van Bossche, wel afkomstig van Waasmunster zoals mijn moeder, maar nu wonende in Lokeren is van liefst ZEVEN viergeslachten de stamvader. Dit bijzonder nieuws wil ik u zeker niet onthouden.

  • De “stam Jacques Van Bossche” is dit jaar dus al toe aan zijn zevende viergeslacht. Overgrootvader Jacques (87) en zijn drie zonen Johan (63), Peter (61) en Luc (60) maken deel uit van deze unieke familiegeschiedenis.
  • Johan is papa van Jacques junior (29) en opa van Cis (2). Peter is papa van Joris (36) en grootvader van Elias (8), is papa van Bart (33) en opa van Lewis (6) en Leander (4), en is papa van Stefaan (31) en opie van Fons (2) en Achiel (5 maand). Luc tot slot is papa van Tim (36) en opa van Gilles (9).
  • De familieleden zijn woonachtig in Lokeren, Waasmunster, Zele, Gent, Evergem, Gingelom en Merendree.