RUSSISCHE MERE STRIJKT NEER IN OPWIJK.

In Opwijk wordt door de Russische (Siberië) warenhuisketen MERE het eerste warenhuis in Vlaanderen geopend. MERE is een prijsbreker met geen aandacht voor de presentatie van de goederen en de personeelsbezetting wordt minimaal gehouden. Daardoor zou de Russische keten zo’n 20% goedkoper kunnen verkopen.

MERE komt in de vroegere gebouwen van de Delhaizeketen Red Market langsheen de Steenweg op Vilvoorde en in de omgeving van het tuincentrum Aveve. De opening is voorzien in september 2021. MERE zou nog dit jaar zo’n 10 warenhuizen openen in ons land. Naast Opwijk komen er ook al winkels in Flemalle (provincie Luik) en Couvin (provincie Namen). MERE wordt dus een primeur voor Opwijk in Vlaanderen.

Siberische supermarkt Mere zet in op groei in het westen - Candid.News