EEN SECONDJE AUB !

Hoe vaak hoor je dit niet als men iets bestelt ondermeer in cafe’s. Wel in verschillende Opwijkse cafés kan men nu “echt” een Secondje bestellen. Het Secondje is een nieuw biertje gelanceerd door Fozzie De Clerck (20). De passie begon met een geschenk van Sint-Maarten namelijk een pakket om zelf bier te brouwen. Samen met zijn vader Steven begon hij aan deze uitdaging met na heel wat zoeken en proberen een lekker biertje. De vele tijd die vrijkwam door de corona bespoedigde het proces.

Het flesjesetiket werd ontworpen door Fozzie’s oud KSA-leider Sefanja Hillaert. Ook de keuze van het glas is niet zonder belang. Er werd gekozen voor een vintage model dat wat doet denken aan de vroegere glazen van Op-Ale. Het wordt gebrouwen in Gent door brouwerij Beer Select. Het is een blond bier, niet te hoppig, niet te bitter, met een alcoholvolume van zo’n 6,5%.

Contact: Fozzie De Clerck, 0479/73 89 12, Info@secondje.bewww.secondje.be (met webshop)