GEEN VIERING 40 JAAR DE SJOETERS.

De voetbalclub De Sjoeters hoopte de 40ste verjaardag mooi te vieren dit jaar, maar dit kan niet wegens corona. De Sjoeters werden op 2 mei 1981 opgericht nadat er gevoetbald werd in de rangen van VVKB Heiveld. Na verloop van tijd waren er meer niet-VVKB’ers om te voetballen zodat besloten werd een eigen club op te starten. Patrick Meersman en zijn liefje Marleen De Ridder noemden mekaar ‘sjoeter’ en dat koosnaampje werd de officiële naam van de nieuwe club. In het begin werd gespeeld op het veld van andere clubs maar na 3 jaar beschikten De Sjoeters over een eigen terrein langsheen de Steenweg op Vilvoorde met kantine en kleedkamers en regelmatig opgesmukt en zelfs uitgebouwd. Wanneer het covid virus is overwonnen, willen De Sjoeters overwinnen met een aparte viering ’40 + 1’. en dat wordt dan een stap op weg naar een gouden jubileum. Al 40 jaar is Patrick De Smedt voorzitter van de club.