PASAR EN BUBBELTOCHTEN

IN OPWIJK 10 BUBBELTOCHTEN DOORHEEN…. EN VOOR ALLE SEIZOENEN

Omwille van de coronapandemie organiseerde Pasar Opwijk sinds november vorig jaar liefst TIEN BUBBELTOCHTEN met ruim 430 bubbelinschrijvingen of meer dan 1000 deelnemers.  

Deze uitgewerkte tochten zijn meer dan de moeite om ook in de andere seizoenen te verkennen. Daarom heeft Pasar Opwijk deze 10 tochten  gebundeld in een brochure: 10 bubbeltochten, tochten doorheen…. en voor alle seizoenen

De brochure telt 36 pagina’s en omvat voor elke tocht:  te volgen wandelknooppunten en/of wegbeschrijving, weetjes en plannetje (ook te volgen op Route-You). 

Meer info op www.pasar.be/opwijk onder ‘bestelling brochure 10 wandeltochten’. De brochure zal beschikbaar zijn vanaf begin april. 

Ook de vroegere door Pasar uitgewerkte Opwijkse wandelingen: de Pieter-Pauluswandeling, de Droeswandeling en de Hestergemwandeling welke nu deel uitmaken van het wandelnetwerk ‘Brabantse Kouters’ werden mee opgenomen in de brochure. 

De brochure is te bekomen door een mailtje te sturen naar magda.demaersschalck@skynet.be  met je naam, adres en schrijf het bedrag over op BE68 7995 5165 1934 van Pasar Opwijk. 

€ 5 (inwoners van Opwijk – of bij afhaling: Magda De Maersschalck, Guldenboomstraat 39, Droeshout-Opwijk)

€ 8,30 (bij verzending)  

Afhalen aan € 5 kan ook op het Toeristisch Infopunt, Kloosterstraat 7. Mailen voor afspraak toerisme@opwijk.be