EEKSKENKERMIS EN ROPARUN

Ieder jaar op Pinksterzondag vindt Roparun plaats een loopwedstrijd tussen Parijs en Rotterdam ten voordele van kanker. Dit jaar is het dus zondag 8 juni 2019.

Roparun doet ook Opwijk aan en gaat dan richting Opstal.

Eén van de straten waar de loopwedstrijd komt is het Eeksken en het Eekskenkermiscomité maakt van de gelegenheid gebruik om een stand te voorzien voor spijs en drank en een gelegenheid tot het ontmoeten van geburen, vrienden…

Deze is voorzien langsheen het parkoers namelijk aan de bouwmaterialenbedrijf Van Biesen-Everaert, Eeksken 85.

Het Eekskenkermiscomité dat vorig jaar na een lange onderbreking Eekskenkermis (steeds rond  juli) heropstartte en met meer dan een succes hoopt dat het initiatief weerklank vindt en meteen wordt de volgende editie van de kermis (vrijdag 19 en zaterdag 20 juli) gelanceerd.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.