ER ZIJN ZELFS ONSELAERES IN LEIDEN (NEDERLAND).

Valeer Onselaerestraat in Grembergen. Mijn vader vereeuwigd dus…

Reeds diverse keren heb ik over mijn familienaam geschreven. Het aantal personen met de naam Onselaere is niet zo veel, een 70-tal.

Enige tijd terug contacteerde vanuit Leiden Marc Onselaere mij. Ik wist echt niet dat bij onze Noorderburen er ook Onselaeres zijn.

Hij is in deze Nederlandse stad er samen met zijn dochter Lieve Onselaere. Zijn vader was een Onselaere afkomstig uit De Pinte. Christian en Véronique zijn halfbroer en halfzus van Marc, eveneens zijn er nog Catherine en Isabelle Onselaere. Christian en Véronique zijn van Sint-Amandsberg. maarc is van Oostende afkomstig en nu dus wonend in Leiden.

Ter info : Christian Onselaere was vele jaren de topman van Siemens Frankrijk en nu CEO en president van Airfield Solutions (500 werknemers) en Veronique Onselaere werd in 1982 Belgische kampioene judo in Etterbeek en won de Trofee van Vlaanderen in Wilrijk in 1984.

Zo is er een stukje geschiedenis van de Onselaeres uitgebreid.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.