VIJF NIEUWE PELGRIMS IN OPWIJK

Op de vooravond van de Sint-Paulusprocessie editie 117 (2019) werden terug verdienstelijke pelgrims gevierd namelijk diegenen die minstens 30 keer op gelijk welke wijze trouwens meewerken aan het processiegebeuren (meegaan in de processie, maken en onderhouden van de kledij, wagens en nog zoveel meer).
Na de misviering aan de Sint-Pauluskapel geleid door EH Jef Geeurickx, een Opwijkenaar en nu actief in El Salvador en op vakantie in “zijn Opwijk” en afgerond met een krachtig “Sint-Pauluslied”, werden de nieuwe pelgrims gehuldigd. De mis zelf werd opgeluisterd door het koor “Forever Young”.
Uit handen van comitévoorzitter Willy Segers ontvingen de pelgrims een fraai diploma, waarvoor Johan Van Wiele borg stond.
Het zijn : LOUISE VAN MULDERS, LOUIS DE LANGHE, DE GEZUSTERS LEEN EN NELE DE CLERCK EN KATRIEN DE KOSTER.
Proficiat !

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.